ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στην καταβολή επιδομάτων σε όλους τους δικαιούχους για το μήνα Μάϊο θα προχωρήσει ο ΟΠΕΚΑ εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

Ειδικότερα, όπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 θα καταβληθούν από τον Οργανισμό 9 συνολικά  επιδόματα. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα χρήματα θα βρίσκονται στα ΑΤΜ των τραπεζών από την Πέμπτη το απόγευμα.


Αναλυτικά τα επιδόματα και οι παροχές που πληρώνονται είναι:
Επίδομα παιδιού. Πρόκειται για την καταβολή της δεύτερης διμηνιαίας δόσης για το 2020 στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού που αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο
Επίδομα γέννησης. Το επίδομα καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 1.000 ευρώ. Η πρώτη δόση καταβάλλεται τον επόμενο μήνα από την γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού και η δεύτερη δόση μετά από πέντε μήνες από το μήνα της γέννηση του παιδιού. Έτσι όσοι πληρωθούν στις 29 Μαΐου θα πληρωθούν την δεύτερη δόση 30 Σεπτεμβρίου.

Επίσης την ρέχουσα εβδομάδα καταβάλλονται τα επιδόματα: Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο