ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Παράταση έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στην φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ. Η παράταση υλοποιεί την ΚΥΑ η οποία εκδόθηκε από τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας και αφορά στο «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών για την Παροχή Φροντίδας και Φιλοξενίας σε παιδιά Προσχολικής Ηλικίας», με διεύρυνση μάλιστα των εισοδηματικών κριτηρίων.

Υποψήφιοι δικαιούχοι είναι όσοι/ες έχουν συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 36.000 ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν έως δύο παιδιά, έως 39.000 ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν έως τρία παιδιά, έως 42.000 ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν τέσσερα παιδιά και έως 45.000 ευρώ για αιτούντες/σες που έχουν από πέντε παιδιά και άνω.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι/ες που είναι υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού), ή είναι μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες, οι οποίοι/ες δεν δύναται να είναι δικαιούχοι συγχρηματοδοτούμενων υλοποιούμενων Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», λόγω εισοδηματικών κριτηρίων.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 13 Οκτωβρίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο