Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22 Μαρτίου τα rapid tests θα γίνουν στο Κέντρο Covid του δήμου, δίπλα από το κλειστό γήπεδο Τριαδίου. Θα αφορούν τους κατοίκους της Θέρμης και του Τριαδίου και θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Δωρεάν τεστ θα γίνουν και την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στην Κοινότητα Τριλόφου. Θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του ΚΑΠΗ, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο