ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνεχίζονται στη Νέα Ραιδεστό, αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου, οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου τα rapid tests θα γίνουν στο κοινοτικό κατάστημα, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογοι έλεγχοι έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα σχεδόν στο σύνολο των Κοινοτήτων του δήμου Θέρμης (Καρδία, Τρίλοφος, Πλαγιάρι, Βασιλικά, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή, Θέρμη, Τριάδι. Νέο Ρύσιο).


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο