κατάλογοςΜε απόφαση του υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης από  1/6/17 οι ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD) καθίστανται αυτοδίκαια δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Αυτό σημαίνει ότι από την μεθεπόμενη Πέμπτη 1/6  καταργούνται οι ισχύουσες λίστες ωφελουμένων του ΤΕΒΑ, που είχαν δημιουργηθεί με την (υπ. αριθ.Δ23οικ.19162/1277/27-5-2015) υπουργική απόφαση.

Όσοι είναι,ήδη, δικαιούχοι του ΚΕΑ και επιθυμούν να ενταχθούν στο ΤΕΒΑ μπορούν να τροποποιήσουν την ηλεκτρονική αίτησή τους στο keaprogram.gr και να επιλέξουν στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο, τον Εταίρο της Σύμπραξης ΤΕΒΑ από τον οποίο επιθυμούν να λαμβάνουν τα τρόφιμα και τα είδη βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση στο Δήμο Θέρμης για το ΚΕΑ και επιθυμούν την ένταξή τους στο ΤΕΒΑ, καλούνται να προσέλθουν στους αρμόδιους υπαλλήλους για την τροποποίηση της αίτησής τους . Επισημαίνεται ότι βάσει του Νέου Κανονισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θέρμης όσοι επιλέξουν να ενταχθούν στο ΤΕΒΑ,δεν θα μπορούννα είναι δικαιούχοι και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο