ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

teva 1Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή δωρεάν διανομή τροφίμων  για τους 200 περίπου δικαιούχους του ΤΕΒΑ του Δήμου Θέρμης, που ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που βρίσκεται στην οδό Στενημάχου 16. Σε αυτή την  1η διανομή ΤΕΒΑ  για το 2018  οι δικαιούχοι παρέλαβαν: μακαρόνια, φακές, φασόλια, γάλα, ντοματοχυμό,  τυρί, κοτόπουλο, ζάχαρη, πατάτες και κρεμμύδια. Οι συγκεκριμένες διανομές γίνονται όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).


Θυμίζουμε ότι το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Στο Δήμο Θέρμης υπάρχουν περισσότεροι από διακόσιοι ωφελούμενοι.

tave 2κατάλογος

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Αζίζει να σημειωθεί, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.Κτά τη διαδικασία της χθεσινής διανομής οι δικαιούχοι προσκόμιζαν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο