ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Χωρίς κατηγορία, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 26 Ιουνίου και από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν – στις συγκεκριμένες περιοχές:

  • εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Πλαγιαρίου – Ν.Μηχανιώναςαρδευτικά Τριλόφου, αρδευτικά Επανωμής πλησίον κτήματος Γεροβασιλείου, βιομηχανική περιοχή Ν.Μηχανιώνας , Διόπας, ελαιοτριβείο Βασιλείου, Χατζησωτηρίου, Λαζαρίδης, στρατόπεδο Κερασιάς κα καθώς και στις κοινοτικές γεωτρήσεις  Αγ.Τριάδας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι  θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο