Ανακοινώσεις|

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Βασιλικά την Παρασκευή 11/12 από τις 08.00΄ έως 13.00΄, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ.  Η διακοπή θα γίνει λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν και θα περιλαμβάνει την Επαρχιακή οδό Βασιλικών- Σουρωτής, συμπεριλαμβανομένων των γυμνασίων, λυκείων, ΕΠΑΛ, γυμναστηρίου Βασιλικών κ.α. ,

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις|

diak.reumatosTην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/11/2016  και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 11.00΄  έχει   προγραμματισθεί  Διακοπή  Ρεύματος σε ολόκληρη την Δημ. Κοινότητα ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ λόγω τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν. Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка