Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

 

Η ΔΕΗ ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας,   ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ   11/9/2019    και κατά τις ώρες 12.30΄ έως 15.30΄  έχει   προγραμματισθεί  Διακοπή  Ρεύματος σε τμήμα της    ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ   Ν.ΡΥΣΙΟΥ λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Συγκεκριμένα οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδων ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ – ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ – 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

diakopi-reumatosΗ ΔΕΗ μας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 27/6/2018   και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 14.00΄  έχει   προγραμματισθεί  Διακοπή Ρεύματος στην περιοχή “Πηγαδάκια” (πλησίον “ΑΡΚΟΥΔΗ”)  της  Τ.Κ. Κ.Σχολαρίου, λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка