ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Αφίσα τελικήaΠως μπορούμε να να μπορούμε αναγνωρίζουμε πιθανούς κινδύνους στο διαδίκτυo και πώς τους αντιμετωπίζουμε; Ποιοι είναι οι κατάλληλοι τρόποι πρόληψης και τί πρέπει να αποφεύγουμε όταν είμαστε on line; Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται ο διαδικτυακός εθισμός στην εφηβεία, ποια είναι τα αίτια; Ποιος είναι ο ρόλος των γονέων; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα προσπάθησαν να απαντήσουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Θέρμης μέσα από μία έρευνα που διενήργησαν στο πλαίσιο του μαθήματος της τεχνολογίας.
Στην εκδήλωση με θέμα “Διαδικτυακός εθισμός στην εφηβεία: αίτια, συμπτώματα, τρόποι αντιμετώπισης και ο ρόλος των γονέων”, που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 15 Μαΐου στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, ο παιδοψυχίατρος Δρ. Βάιος Νταφούλης θα αναπτύξει το θέμα του διαδικτυακού εθισμού κατά την εφηβική ηλικία ενώ οι μαθητές της της Γ΄ τάξης θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.
Το 3ο Γυμνάσιο Θέρμης είναι ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία με έντονη δράση. Στην Θέρμη, την Πόλη που Μαθαίνει και Μετασχηματίζεται το σχολείο διαδραματίζει ουσιαστικό κοινωνικό ρόλο. Στην ίδια εκδήλωση  θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες του 3ου Γυμνασίου για την ακαδημαϊκή χρονιά που φτάνει στο τέλος της και θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν με τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις, διαγωνισμούς και αγώνες.

Δίπτυχο - πρόγραμμα  frontΔίπτυχο - πρόγραμμα back


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο