ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Το Κέντρο Πρόληψης Ελπίδα, στο πλαίσιο υποστήριξης της οικογένειας, διοργανώνει διαδικτυακή ΟΜΑΔΑ για μπαμπάδες με παιδί στην εφηβεία,  με τίτλο: «Μπαμπά είσαι πολύτιμος! …και στην εφηβεία!!». Στόχος μας στη συγκεκριμένη ομάδα γονέων είναι να αναγνωρίσουν οι γονείς τα δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, πειθαρχίας και διαχείρισης συγκρούσεων και να κατανοήσουν ότι τα προβλήματα τους μπορεί να συναντιούνται ταυτόχρονα σε πολλές οικογένειες. Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν μπαμπάδες με παιδί στην εφηβεία της περιοχής ευθύνης μας (Δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας-Χορτιάτη). Εάν είσαι μπαμπάς με παιδί στην εφηβεία, που προβληματίζεσαι και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να σχετιστείς με τον/την έφηβο/η και το ρόλο σου, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις σε μια βιωματική ομάδα συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση).

Η θεματολογία αφορά σε έννοιες σχετικές με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και θα προκύψει μέσα από τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

–      Έναρξη 1ης Ομάδας: Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, ώρες 16:45 – 18:45

Συντονιστής: Αναστάσης Μαυρομιχάλης, Ψυχολόγος Α.Π.Θ., MSc Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων, Ψυχοθεραπευτής και Επόπτης Gestalt

–      Έναρξη 2ης Ομάδας: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, ώρες 19:00 – 21:00

Συντονιστής: Μεδίτσκος Ανδρέας, Κοινωνιολόγος, ΜΑ Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Μέθοδος: Βιωματική

Προθεσμία συμμετοχής : Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022

*Προϋπόθεση για την λειτουργία της ομάδας είναι να  συμμετέχουν κατ’ ελάχιστο 8 γονείς.

** Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη δήλωση συμμετοχής σας, μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/CEGpr8iGfojgyZYW8


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο