Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 οι εργασίες για τη δημιουργία ενός νέου πάρκου στην οδό Μικράς Ασίας στο Κάτω Σχολάρι, δίπλα από την παιδική χαρά. Οι παρεμβάσεις έγιναν από την αρμόδια Αντιδημαρχία Πρασίνου Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Θέρμης, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της κοινότητας του Κάτω Σχολαρίου. Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες με την τοποθέτηση αρχικά συστήματος άρδευσης, τη φύτευση θάμνων και δέντρων περιμετρικά του χώρου και σήμερα ολοκληρώθηκαν με την σπορά γκαζόν. Παράλληλα η Κοινότητα έχει υποβάλει προς τον δήμο Θέρμης και άλλα αιτήματα όπως να αντικατασταθούν τα παιχνίδια (κούνιες) τα οποία έχουν κλαπεί καθώς και να κατασκευαστεί νέο κιόσκι στο νέο χώρο αναψυχής του οικισμού.

“Ο δήμος Θέρμης, μέσω της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης στοχεύει στη δημιουργία νέων χώρων αστικού πρασίνου σε όλες τις κοινότητες.  Θα συνεχίσουμε αυτόν τον προγραμματισμό για τη δημιουργία νέων χώρων πρασίνου, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους κοινόχρηστους χώρους, σε κάθε γωνιά του δήμου μας”, επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στέλιος Γκιζάρης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επίσης από το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας να αντικατασταθούν τα φθαρμένα ξύλα από τα παγκάκια τα οποία υπάρχουν σε διάφορα σημεία της Κοινότητας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка