ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

sxolh xorh teleiaΜια ονειρική παράσταση που μάγεψε το κοινό πραγματοποίησε για πρώτη φορά εκτός των συνόρων του Δήμου η Σχολή χορού της ΔΕΠΠΑΘ και συγκεκριμένα την Παρασκευή 22 Απριλίου οπότε και έδωσε δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης                  (Αίθουσα Μ2 Αιμίλιος Ριάδης) με τίτλο “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ”.
Μία παράσταση, που ο χορός συνάντησε το ρυθμό και την άψογη εκτέλεση μέσα από την τέχνη των παραμυθιών.

Μια παράσταση, που όχι μόνο γοήτευσε το κοινό, αλλά και μετέφερε σε όλους σπουδαία μηνύματα για την πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό και την αγάπη που έχει τη δύναμη να αλλάζει τα δεδομένα, το «μαύρο» του πολέμου και το «λευκό» της Ειρήνης.
Μικροί και μεγάλοι χορευτές και χορεύτριες της Σχολής της ΔΕΠΠΑΘ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο κλασσικό και σύγχρονο χορό και καταχειροκροτήθηκαν.

sxolh xorou 1sxolh xorou 3
Αξίζει να σημειωθεί πως στα τμήματα χορού σε όλο το Δήμο Θέρμης φοιτούν σήμερα περίπου 800 σπουδαστές και τους παρέχονται σπουδές που δίνουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό.
«Φέτος κάνοντας αυτό το επιτυχημένο βήμα μπροστά , με τη διοργάνωση της ετήσιας παράστασης της Σχολής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,

sxolh xorou 4sxolh xoroy 4
αποδείξαμε περίτρανα πως για το Δήμο Θέρμης η πολιτιστική παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς πυλώνες της πολιτικής του.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε ότι πολυτιμότερο έχετε , τα παιδιά σας , δίνοντας μας δύναμη και έμπνευση για να προχωρήσουμε στο μέλλον, ακούραστα για τον τόπο μας , για τα παιδιά μας , για τον πολιτισμό μας» σημειώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της παράστασης η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Δήμητρα Χίνη .

sxolh xoroy 6sxolh xoroy 7sxolh xoroy 8


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο