PAIDOKOS THERMIPAIDIKOS RAIDESTOUΑσφαλείς και όμορφες οι αυλές των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του δήμου Θέρμης περιμένουν να υποδεχθούν τα φιλοξενούμενα βρέφη και προνήπια μας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και επισκευής στους αύλειους χώρους τους.
IMG_20180628_124752PAIDIKOS THERMI“Οι παρεμβάσεις, που κόστισαν 12.000 ευρώ, έγιναν στους δύο δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Θέρμης, της Ν. Ραιδεστού, των Βασιλικών, της Καρδίας, και του Ν. Ρυσίου” σημειώνει ο Πασχάλης Αναγνώστου, Πρόεδρος των Κέντρων Πρόνοιας, Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης. Ο παιδικός σταθμός στο Πλαγιάρι θα ακολουθήσει μετά τη διαμόρφωση του πρανούς, που είναι απαραίτητη, προκειμένου να τοποθετηθούν παιχνίδια στην αυλή του. Προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις, τα παιδιά του παιδικού σταθμού θα αυλίζονται στο χώρο του νηπιαγωγείου Πλαγιαρίου, που βρίσκεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.


PAIDIKOS MELISSOPOULAPADIKOS RYSIOΤο εγχείρημα που συντόνισαν τα Κέντρα Πρόνοιας, Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής απαιτούσε τη συνεργασία διαφορετικών υπηρεσιών του Δήμου Θέρμης. Πριν από τρεις μήνες, στο πλαίσιο του Π.Δ.99/2017 για τις αδειοδοτήσεις και τη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών ανατέθηκε σε πιστοποιημένη εταιρεία να επισκεφθεί όλους τους σταθμούς του δήμου Θέρμης, να καταγράψει τα υφιστάμενα προβλήματα και να κάνει συστάσεις για τις ενέργειες και τα μέτρα που θα έπρεπε ληφθούν ώστε οι αυλές των δημοτικών δομών να καταστούν ασφαλείς.
gazon 5Το έργο στήριξε και η διεύθυνση Πρασίνου, η οποία, αφού απομακρύνθηκαν τα φθαρμένα και επικίνδυνα παιχνίδια από τις αυλές των παιδικών, με αυτεπιστασία, φρόντισε για τις χωματουργικές και τις εργασίες διαμόρφωσης εδάφους, καθώς και για την αναβάθμιση των αρδευτικών συστημάτων. Τέλος, επιμελήθηκε τις αυλές των παιδικών σταθμών της Θέρμης, της Ν. Ραιδεστού και των Βασιλικών τοποθετώντας καινούργιο φυσικό χλοοτάπητα.
Τις παρεμβάσεις της διεύθυνσης πρασίνου ακολούθησε η συντήρηση των παιχνιδιών των αυλών από τιιστοποιημένη εταιρεία. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η πιστοποιημένη εταιρεία «ΕΒΕΤΑΜ» εξέδωσε τις σχετικές βεβαιώσεις για την ασφάλεια του εξοπλισμού των αυλών των παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο