Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σημαντικές βελτιώσεις του χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου Πλαγιαρίου βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ.
Οι εργασίες επικεντρώνονται αρχικά στο ξήλωμα του χόρτου και την επανασπορά νέου, ενώ παράλληλα θα γίνει γενικός έλεγχος των ηλεκτρολογικών του γηπέδου προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα και ελλείψεις καθώς και βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου  του γηπέδου.
Η ΔΕΠΠΑΘ θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τις εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους των δημοτικών αθλητικών υποδομών, των ποδοσφαιρικών γηπέδων , των 5Χ5 γηπέδων και των κλειστών γηπέδων μπάσκετ στην κατεύθυνση λειτουργικής αλλά και αισθητικής τους αναβάθμισης.

Στόχος των πολλαπλών παρεμβάσεων είναι η καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, για την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των δημοτικών αθλητικών χώρων, αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών.

Η Δημοτική Αρχή Θέρμης επιδιώκει περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους συνδημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο