Thermi learning CityΜε δύο νέες θεματικές ενότητες τις Βασικές Γνώσεις στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (6/6) και  τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας συνεχίζονται οι Κύκλοι Μάθησης Ενηλίκων το καλοκαίρι 2018.  Το καινοτόμο εκπαιδευτικό εγχείρημα του δήμου Θέρμης, της Πόλης που Μαθαίνει και Μετασχηματίζεται ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2017 και βασ’ιζεται στις αρχές τη δια Βίου Μάθησης, της συμμετοχικότητας και της συνδημιουργίας.  Στις 6 Ιουνίου ξεκινά ο πρώτος εισαγωγικός κύκλος στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και τη Συμμετοχική Μάθηση. Στόχος είναι η γνωριμία και η απόκτηση βασικών γνώσεων στο πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων μέσα από τρεις θεματικές.
Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Τα χαρακτηριστικά των ενηλίκων εκπαιδευομένων. Θεωρίες μάθησης ενηλίκων.
• Οι εκπαιδευτές ενηλίκων. Ο συμβουλευτικός, διευκολυντικός και εμψυχωτικός ρόλος τους.
• Μέθοδος και τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων.
Ο νέος, αυτός Κύκλος Μάθησης θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις (4) δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις, κάθε Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Στις 9 Ιουνίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και τη Διαχείριση καριέρας για προχωρημένους, που απευθύνεται σε όσους έχουν, ήδη, παρακολουθήσει τον πρώτο ή έχουν, ήδη, βασικές γνώσεις στο πεδίο. Ο κύκλος αυτός θα ολοκληρωθεί μέσα σε τέσσερις ( 4) δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις, κάθε Σάββατο από τις 11:00 έως τις 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Η αίτηση και για του δύο κύκλους υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο info@thermi.gov.gr ή με fax στο 2313300719 μέχρι και την προηγούμενη της έναρξης των προγραμμάτων.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αθανάσιο Σαρακήνο, υπεύθυνο του προγράμματος στο ksarakinos21@yahoo.gr .


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο