kaph mpania 2

Με 150 επιπλέον συμμετοχές σε σχέση με τις περασμένες χρονιάς, ξεκινούν σήμερα τα μπάνια τους τα μέλη όλων των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα, τις εξακόσιες πενήντα έφτασαν φέτος οι συμμετοχές των μελών των ΚΑΠΗ στα καλοκαίρι, από 500 συμμετοχές που είχαν καταγραφεί τα προηγούμενα έτη. Η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος των μελών των ΚΑΠΗ για συμμετοχή στις φετινές θαλάσσιες εξορμήσεις, οδήγησε τη Δημοτική Αρχή Θέρμης σε συνεργασία με τη Διοίκηση των ΚΑΠΗ να προχωρήσει στην αύξηση των λεωφορείων και από δέκα (10) τα προηγούμενα χρόνια, φέτος μισθώθηκαν 13 συνολικά λεωφορεία.
Αναλυτικότερα, από σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα «ΘΑΛΑΣΣΑ 2018» που αφορά  τα θαλασσινά μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης.  Τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα θα διαρκέσει 16 ημέρες και συγκεκριμένα από 09/7/2018 έως τις 14/7/2018, από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου και από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου 2018. Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος πρόκειται να πραγματοποιηθούν περισσότερα από 192 δρομολόγια από 13 ειδικά μισθωμένα για το σκοπό αυτό λεωφορεία σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής.


Περισσότερα από 600 μέλη λοιπόν των ΚΑΠΗ  του Δήμου μας, με κόστος μόλις ένα ευρώ την ημέρα, θα απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι τα μπάνια τους με δωρεάν γλέντι που θα γίνει την τελευταία εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι το ΚΑΠΗ Θέρμης θα  βάλει και για 4η εβδομάδα πούλμαν και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανά εβδομάδα, με τη διαφορά ωστόσο που προκύπτει να καλύπτεται από το ταμείο του ΚΑΠΗ  Θέρμης. Οι αναχωρήσεις των πούλμαν θα γίνονται καθημερινά το πρωί στις 08.45 από την Κεντρική Πλατεία Θέρμης και την Πλατεία ΧΑΝΙ  και οι επιστροφές το μεσημέρι και ώρα 12.15 το μεσημέρι από την παραλία Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Βιολιτζή ή την Αντιπρόεδρο κ. Έλση Καμπουρίδου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο