ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

prosfygesΑπό τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών χαρακτηρίστηκε το κάλεσμα αγάπης και Αλληλεγγύης που απηύθυνε ο Δήμος Θέρμης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ειδομένη στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.
Όπως είναι γνωστό το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κατάσταση εκεί έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη, με τον αριθμό των προσφύγων να έχει αυξηθεί δραματικά.
Οι πολίτες της Θέρμης αλλά και οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο δήμο Θέρμης αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο 15νθήμερο κάλεσμα του Δήμου και των μελών της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, Βασιλικών και Μίκρας με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν και να μεταφερθούν με φορτηγό του δήμου και τη συμμετοχή μελών από τις Πολιτικές Προστασίας Θέρμης, Βασιλικών και Μίκρας. Την αποστολή του δήμου Θέρμης υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος εθελοντισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του δήμου Παιονίας κ.Ευανθία Πολιτίδου η οποία τους ευχαρίστησε για τη βοήθεια,  υπολογίζεται ότι ήταν περισσότερες από 100 κούτες με τρόφιμα, περίπου 1000 μπουκάλια νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Παράλληλα οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μοίρασαν στους πρόσφυγες 1500 σάντουιτς, που είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν νωρίτερα.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή βοήθειας από το Δήμο προς τους πρόσφυγες της Ειδομένης με ρούχα και παπούτσια που συγκεντρώνονται ακόμη έως σήμερα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο