Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με την ευγενική χορηγία συνδημότη μας ο οποίος ανέλαβε όλα τα έξοδα, ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες αποπεράτωσης στο εκκλησάκι Αγιάσματος στην κοινότητα Αγίας Παρασκευής. Το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου, έχει αναλάβει τη διάθεση των υλικών που απαιτούνται καθώς και τη συνολική διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου στο εκκλησάκι.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στα όρια της κοινότητας Σουρωτής, καθώς και σε Βασιλικά και Λακκιά. Τις σχετικές εργασίες εκτελεί η αντιδημαρχία Συντήρησης και Αυτεπιστασίας προκειμένου να αποκατασταθούν οι όποιες βλάβες στο αγροτικό οδικό δίκτυο ώστε να διευκολυνθούν οι αγροτικές, κτηνοτροφικές και άλλες δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής.

Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, για τη συνεχή βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου του δήμου Θέρμης ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα των πολιτών”, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μουστάκαςσυμπληρώνοντας ότι“στόχος μας είναι να μη μείνει κανένα τμήμα στην αγροτική οδοποιία χωρίς συντήρηση”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο