Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο του Τριαδίου, οι Circus Taradadan θα καταφέρουν να σας μαγέψουν με τα μοναδικά, τα περίπλοκα, τα αστεία, τα ευφάνταστα κόλπα τους, ενώ στη συνέχεια θα απολαύσετε αγαπημένα έντεχνα τραγούδια με τον Παρασκευά Θεοδωράκη.
Η βραδιά θα ανοίξει με θέατρο δρόμου, παντομίμα, κλόουν, ακροβατικά & ζογκλερικά με τους Circο Taradadan, ενώ ο νέος Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός το Μουσικό Ταξίδι θα αναλάβει ο Παρασκευάς Θεοδωράκης.


Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη
Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και σολίστ ακουστικής κιθάρας, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική και στίχους.
Οι ρίζες του από τα Γρεβενά και την Κρήτη, καθώς και η επιρροή του πατέρα του, επίσης μουσικού, αποτέλεσαν το ερέθισμα για την ενασχόλησή του με τη μουσική.
Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, έχοντας διδαχτεί από σημαντικούς δασκάλους όπως τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Κυριάκο Ταμπάκη, Δήμητρα Τρυπάνη τον Ross Daly κ.ά..
Από πολύ νωρίς δημιούργησε το μουσικό του αποτύπωμα, μέσα από αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.
Το 2009 άνοιξε τις συναυλίες των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το συγκρότημα On the Road, ενώ το 2012 ο Σωκράτης Μάλαμας τους παρουσίασε στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις.
Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Αρλέτα, Βαγγέλη Γερμανό, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Καζούλη, Λουδοβίκο των Ανωγείων, Παντελή Θαλασσινό, Μίλτο Πασχαλίδη, Δημήτρη Ζερβουδάκη,Chico Freeman, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Ανδρέου, Χρήστο Θηβαίο, Σταύρο Σιόλα, Οδυσσέα Τσάκαλο, κ.ά.
Είχε συμμετοχή στο Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο που παρουσιάστηκε στο «Σταυρός του Νότου» με τον Β. Παπακωνσταντίνου – Χρήστο Θηβαίο και τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη με εξαιρετική επιτυχία.
Αυτό το καλοκαίρι o Παρασκευάς Θεοδωράκης ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα παρουσιάζοντας τραγούδια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νέα γενιά καθώς και τραγούδια από τον δίσκο του «Λευκά Πανιά».

Circus Taradadan

Οι Circus Taradadan θα καταφέρουν να σας μαγέψουν με τα μοναδικά, τα περίπλοκα, τα αστεία, τα ευφάνταστα κόλπα τους. Γιατί είναι κλόουν και έμπειροι ζογκλέρ που ακροβατούν πάνω σε τεντωμένα σχοινιά, σε μονόκυκλα ποδήλατα, σε ψηλά ξυλοπόδαρα.
Οι κορίνες τους ταξιδεύουν στα σύννεφα, οι καρδιές τους το ίδιο!
Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μία παράσταση δρόμου, σ’ ένα ταξίδι χρωμάτων, μουσικής, ακροβατικών, κλόουν και ζογκλερικών όπου η ιστορία δεν έχει αρχή, δεν έχει τέλος και όλα μα όλα μπορούν να συμβούν!
Ειδικότητά τους τα ακροβατικά όπως η σχοινοβασία, τα ξυλοπόδαρα, η ισορροπητική σκάλα τσίρκου, η rola bola, τα μονόροδα ποδήλατα αλλά και τα παιχνίδια ικανοτήτων όπως τo juggling με πολλά και διάφορα αντικείμενα (κορίνες, καπέλα, μπάλες, κρίκοι, πιάτα, fire pois, πυρσοί, diabolo κ.α)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка