Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης στην θέση Σύνδεσμος στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής και ξεκίνησε η απρόσκοπτη υδροδότηση λίγο μετά τις δώδεκα σήμερα το πρωί. Όπως είναι γνωστό χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου, σημειώθηκε σοβαρή βλάβη στο ένα από τα 4 αντλιτικά συγκροτήματα του Συνδέσμου, με αποτέλεσμα να προκληθούν παροδικές διακοπές στην υδροδότηση της Κοινότητας. Εξάλλου, σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Θέρμης με σημερινή ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας για ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνεται :

“Η υπερκατανάλωση νερού που συντελείται κατά τους θερινούς μήνες έχει ως συνέπεια την έλλειψη πίεσης ή και την ανεπαρκή υδροδότηση σε διάφορους οικισμούς του Δήμου μας.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης παρακαλεί όλους τους καταναλωτές της να κάνουν ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού και να το καταναλώνουν με φειδώ και όχι αλόγιστα ( πότισμα κήπων, γκαζόν, πλύσιμο υπαιθρίων χώρων, αυλλών, κ.λ.π.) ιδίως τώρα το καλοκαίρι ώστε να διασφαλιστεί η επάρκεια νερού για την ύδρευση και τις οικιακές και προσωπικές ανάγκες όλων των συνδημοτών μας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка