Άλλη μία ευκαιρία σε όσους δεν έχουν καταφέρει να απογραφούν προσφέρει η Ελληνική Στατιστική Αρχή, σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμης. Συγκεκριμένα, στο διάστημα από τις 15 έως τις 21 Φεβρουαρίου, θα διενεργείται η Γ’ Φάση της Απογραφής Πληθυσμού 2021, στο πλαίσιο της οποίας θα υπάρχουν απογραφείς σε δύο σημεία του δήμου Θέρμης, στα οποία θα μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες που δεν έχουν καταφέρει να απογραφούν στις κατοικίες τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν την απογραφή τους. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα πραγματοποιείται με τη φυσική παρουσία του απογραφόμενου.
Τα σημεία στα οποία θα γίνεται η απογραφή είναι τα εξής:
– Στην Κοινότητα Θέρμης, στο χώρο του ΚΑΠΗ, Λ. Ιασωνίδου 19, τηλ. 2310466534
– Στην Κοινότητα Τριλόφου, στο χώρο του δημοτικού καταστήματος, τηλ. 2392064345 και 2392330225.


Η απογραφή θα γίνεται κατά τις ώρες:
Από Τρίτη 15-2-2022 έως και Παρασκευή 18-2-2022, από 10π.μ. έως 7μ.μ.
Σάββατο 19-2-2022 και Κυριακή 20-2-2022, από 10π.μ. έως 2μ.μ.
Δευτέρα 21-2-2022, από 10π.μ. έως 7μ.μ.
Οι πολίτες οι οποίες θα προσέρχονται για να απογραφούν είναι καλό να γνωρίζουν τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ τους.
Παράλληλα, παραμένει έως τις 21 Φεβρουαρίου η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr.
Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού. Εάν οι πολίτες δεν διαθέτουν αυτόν τον κωδικό, μπορούν να στείλουν email με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.balatsos@statistics.gr
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος καλεί όσους πολίτες δεν έχουν ακόμη απογραφεί, να σπεύσουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, είτε μέσω της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής είτε επισκεπτόμενοι τα δύο σημεία, σε Θέρμη και Τρίλοφο όπου θα βρίσκονται απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ την επόμενη εβδομάδα. «Με την απογραφή μας στον τόπο που ζούμε, στηρίζουμε το δήμο μας, τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, την οικογένειά μας. Δίνουμε τη δυνατότητα στο δήμο μας να διεκδικήσει τα χρήματα που δικαιούται από εθνικούς, αλλά και κοινοτικούς πόρους, για να μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών του, για να μπορεί να στηρίξει το κοινωνικό του έργο. Ο πληθυσμός κάθε δήμου καθορίζει αποφασιστικά το ύψος των χρηματοδοτήσεων που λαμβάνει. Γι’ αυτό καλούμε όλους να φροντίσουν να απογραφούν. Συμμετέχω στην απογραφή σημαίνει στηρίζω τον τόπο που ζω, γιατί όσο πιο πολύ, τόσο πιο δυνατοί».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο