ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης, ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης με αρμοδιότητες που σχετίζονται με:
1. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του γραφείου Πολιτικής Προστασίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας του Δήμου καθώς και τη μέριμνα για τη δημιουργία και καλή λειτουργία μηχανισμών και συστημάτων υποστήριξής της.
2. Το συντονισμό των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου καθώς και την συμμετοχή του και εκπροσώπησή του Δήμου σε όλα τα συντονιστικά όργανα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
3. Την εκπαίδευση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας
4. Την εποπτεία και λειτουργία Πολιτικής Άμυνας.

Ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης σπούδασε ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων βιομηχανικού τύπου. Διαθέτει πλούσια προσφορά και δράση σε θέματα εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του σωματείου εθελοντών πολιτικής προστασίας Θέρμης Δήμου Θέρμης, όπου ως εκπαιδευμένος διασώστης έχει συμμετάσχει σε απεγκλωβισμούς τραυματιών από τροχαία ατυχήματα, σε κατασβέσεις αστικών και δασικών πυρκαγιών και καθ’ όλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συμμετέχει σε ομάδες πυρασφάλειας.
Από το Σεπτέμβριο του 2019 διατέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης.

Δείτε την απόφαση του Δημάρχου Θέρμης:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ 2020-2021 ΓΑΝΤΑΣ – ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο