ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

sxoleio peristeras genikhΜε σταθερή παρουσία στις σχολικές μονάδες σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, συνεχίζουν τις εργασίες «ανανέωσής» τους, τα συνεργεία του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το Τμήμα προχώρησε στην άμεση επιδιόρθωση φθορών στο σχολικό κτίριο της Περιστεράς, με  ελαιοχρωματισμούς εντός και εκτός του σχολείου,  αλλά και σε σειρά άλλων οικοδομικών εργασιών συντήρησης του σχολικού κτιρίου, που κρίθηκαν απαραίτητες.

sxoleio peristera 3Παράλληλα ηλεκτρολόγοι του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης προχώρησαν στην αποκατάσταση σημαντικής βλάβης  στο Κεντρικό υπόγειο καλώδιο που τροφοδοτεί το σχολείο του Τριλόφου. Μάλιστα άμεσα και με την προμήθεια νέου καλωδίου θα προβούν και στην πλήρη αντικατάσταση του καλωδίου, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζει το σχολικό κτίριο, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Λύση δόθηκε και στα προβλήματα ύδρευσης που παρουσιάστηκαν στο ίδιο σχολικό κτίριο, με τη συνολική αντικατάσταση του φθαρμένου σωλήνα ύδρευσης.

pezodromio moystakas 4Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Μουστάκα, η επένδυση στις υποδομές της εκπαίδευσης, θα συνεχιστεί, με τις παρεμβάσεις να γίνονται  κατά βάση από υπαλλήλους και συνεργεία του Δήμου μας. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ικανοποίηση αιτημάτων ανάλογα με τις ανάγκες λειτουργίας του κάθε σχολείου, όπως καταγράφονται σε καθημερινή βάση, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θέρμης.

Παράλληλα συνεργεία του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση φθορών σε πεζοδρόμια.  Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε το τελευταίο διάστημα, στην αντικατάσταση σπασμένων πλακών πεζοδρομίων, στη Δημοτική Κοινότητα Νέου Ρυσίου και τη συντήρηση πλακόστρωτου δρόμου της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών.

pezodromio moystakas 2pezodromio moystakas 3

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο