265437Μετά την ιστοσελίδα www.anakyklosianthess.gr, οι Δήμοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, έχουν θέσει σε λειτουργία και την εφαρμογή “anakyklosi anThess” για «έξυπνες συσκευές», κινητά τηλέφωνα και tablets, με λειτουργικό σύστημα Android.
Στην «έξυπνη» εφαρμογή, παρουσιάζονται οι βασικές πληροφορίες του αντίστοιχου διαδικτυακού τόπου για την ανακύκλωση, στους τέσσερις Δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Θερμαϊκού Καλαμαριάς και Πυλαίας- Χορτιάτη.
Σ’ αυτήν, ο χρήστης μπορεί να βρει βασικές πληροφορίες για την ανακύκλωση, τι πετάμε και τι δεν πετάμε στον μπλε κάδο, σχετικές ειδήσεις για τη διαχείριση των αποβλήτων, τα ρεύματα ανακυκλώσιμων υλικών που έχουν αναπτυχθεί σε κάθε ένα από τους δήμους, γυαλί, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικές στήλες, μαγειρικά έλαια κ.α, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας ανά δήμο.
Ιδιαίτερα χρήσιμη για τους δημότες, είναι η αναζήτηση των σημείων συλλογής των επί μέρους ρευμάτων, που συνοδεύεται και με τις σχετικές οδηγίες πλοήγησης.

anakyk

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της Αναπτυξιακής Εταιρείας και των τεσσάρων Δήμων, για την υλοποίηση του έργου, «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη και υποστήριξη της Ανακύκλωσης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο