ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

λαικη αγορα 1Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των αιτήσεων των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών, που από την τρέχουσα εβδομάδα αναλαμβάνουν δράση στις νέες λαϊκές αγορές Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού, που ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους.

Μάλιστα, αύριο Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των θέσεων ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη των λαϊκών αγορών παρουσία των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Με την κλήρωση των θέσεων,  ολοκληρώνεται ουσιαστικά μια μακρά περίοδος έντονων και επίμονων προσπαθειών, της Δημοτικής Αρχής και των Προέδρων των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων, Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού κ.κ. Αικατερίνης Λιόλιου και Παναγιώτη Κατρανιά αντίστοιχα, για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών, αυτό της ίδρυσης και λειτουργίας των νέων λαϊκών αγορών του Δήμου μας.

Όπως είναι γνωστό στη δημοτική κοινότητα Τριλόφου η νέα λαϊκή αγορά θα λειτουργεί επί της οδού Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη. Στη δημοτική κοινότητα Νέας Ραιδεστού,  επί των οδών Αθανασίου Διάκου, από την Ε.Ο. Θεσ/κης – Πολυγύρου έως την οδό Πολυτεχνείου και επί της Πολυτεχνείου από την οδό Καβάφη έως την Κολοκοτρώνη και μόνο επί της οδού που εφάπτεται στο πάρκο και όχι στην πλευρά της οδού που υπάρχουν κατοικίες, και από την οδό Αθανασίου Διάκου ομοίως στην πλευρά του πάρκου.
Ως ημέρες λειτουργίας τους έχουν καθοριστεί με σχετικές αποφάσεις: η Παρασκευή ημέρα λειτουργίας της λαϊκής στον Τρίλοφο και  η Τετάρτη ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στη Νέα Ραιδεστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει ως εξής:

2018_09_18_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΟΡΙΣΤΙΚΑ_100 ΘΕΣΕΙΣ_Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ_ΤΡΙΛΟΦΟΣ_teliko
.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο