ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Τα διαγράμματα καθώς και ο πίνακας προνομιακών παραχωρήσεων του Β’ Αναδασμού Βασιλικών θα αναρτηθούν στο δημοτικό κατάστημα Βασιλικών από αύριο Τρίτη 7/6 έως και την Τρίτη 21/6.
Με ανακοίνωση του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αναδασμού καλεί τους ενδιαφερόμενους πολίτες να προσέλθουν και να υποβάλουν αιτήσεις καθώς στο παραπάνω διάστημα, η Επιτροπή θα δεχτεί αιτήσεις σχετικά με την προνομιακή μεταχείριση αγροτεμαχίων του εν λόγω Αναδασμού.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αναδασμού της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών ανακοινώνει ότι στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών και συγκεκριμένα στο Δημοτικό κατάστημα Βασιλικών από τη Τρίτη 07/06/2016 μέχρι και τη Τρίτη 21/06/2016, θα λάβει χώρα ανάρτηση διαγραμμάτων και πίνακα προνομιακών παραχωρήσεων του Β’ Αναδασμού Βασιλικών.
Στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, η Επιτροπή Αναδασμού θα δεχτεί αιτήσεις σχετικά με την προνομιακή μεταχείριση αγροτεμαχίων του εν λόγω Αναδασμού.
Στην παρούσα ανάρτηση εμφανίζονται τα αγροτεμάχια που έχουν χαρακτηριστεί ως «προνομιακά» με το αρίθμ. 6/2007 Πρακτικό της Επιτροπής Αναδασμού.
Εάν κάποια από τα χαρακτηρισμένα «προνομιακά», με το προαναφερόμενο πρακτικό, σήμερα έχουν χάσει τον προνομιακό τους χαρακτήρα, αυτά θα εξαιρεθούν με απόφαση της Επιτροπής Αναδασμού, η οποία θα ακολουθήσει της παρούσας ανάρτησης.
Επίσης όσα έχουν αποκτήσει προνομιακό χαρακτήρα, βάση του Ν.674/77, στο διάστημα που μεσολάβησε από το πρακτικό του παλιού χαρακτηρισμού μέχρι σήμερα, κατόπιν αιτήσεώς σας θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αναδασμού.
Σ’ αυτή τη φάση και στο πλαίσιο της προσπάθειας για το βέλτιστο αποτέλεσμα η Επιτροπή Αναδασμού προτίθεται, για τα μικρά μεμονωμένα αγροτεμάχια, να προβεί σε μετακινήσεις από τη μία περιοχή σε μία άλλη.Προς διευκόλυνση του έργου της Επιτροπής Αναδασμού και στη βάση των παραπάνω, όσοι επιθυμούν μεταφορά του δικαιώματός τους και μόνο για τις περιπτώσεις που αφορούν μετακινήσεις από τις περιοχές 1 και 2 στην περιοχή 3, παρακαλούμε να υποβάλουν αιτήσεις εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

Βασιλικά 07 Ιουνίου 2016
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αναδασμού
Νάκας Γεώργιος


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο