Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

PRATSIN;AKHS FWTO

Στον όμορφο κόσμο του έντεχνου τραγουδιού θα μας μεταφέρει αύριο ο Κώστας Πρατσινάκης κατά τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Πλαγιαρίου στις 20.30 το βράδυ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού “Θέρμης Δρώμενα” της ΔΕΠΠΑΘ. Μαζί του στην σκηνή ο Κώστας Ματσίγκος που παίζει κιθάρες και ο Γιώργος Κοκκινάκης στο πιάνο. ανταμώνουν και μοιράζονται τραγούδια, ιδιαίτερα, διαχρονικά, με το στοιχείο της έκπληξης πάντα.
Ο Κώστας Πρατσινάκης βρίσκεται πάντα κοντά στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος το αναγνωρίζει και του το ανταποδίδει κάθε φορά με ιδιαίτερη αγάπη.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Πρατσινάκη:

 

Bρίσκεται στον χώρο του Ελληνικού τραγουδιού από το 1974 διαγράφοντας μια σημαντική πορεία τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις του, όσο και στον τομέα της δημιουργίας και ερμηνείας τραγουδιών.
Κατάφερε να κάνει τα πιστεύω και τα θέλω του πράξη μακριά από τα αστραφτερά φώτα της ανταποδοτικής προβολής και αυτό το έχει καταγράψει το κοινό που τον αποδέχεται.

Έχει εμφανιστεί   σε Μπουάτ, Μουσικές Σκηνές, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό με «αφετηρία» πάντα την Θεσσαλονίκη.

Στην δισκογραφία ξεκίνησε μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή σαν ερμηνευτής στους δίσκους «Ήταν μια στιγμή» και «Ταξίδια με τον ίδιο Χάρτη».
Ακολουθούν οι δίσκοι «Έτσι τυχαία» και «Εδώ θα κατέβω» στους οποίους έχει την μουσική και την ερμηνεία και στην συνέχεια ενώνεται με τα τέσσερα (4) αδέρφια του στο Σύνολο  ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ5  με το οποίο και κυκλοφόρησε το  CD «Δημόσια Μουσική Συνύπαρξη».
Σήμερα εξακολουθεί να εμφανίζεται ζωντανά με έντονη παρουσία.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο