ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Την  προσοχή και  συμβολή των συνδημοτών μας στο έργο άμεσης αποκατάστασης βλαβών και αντικατάστασης των καμμένων λαμπτήρων από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας ζητά η αρμόδια Αντιδημαρχία Συντήρησης -Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης.
Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας, στο εξής να υποβάλλουν αιτήματα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο, ώστε να μπορούν οι υπάλληλοι – ηλεκτρολόγοι του Τμήματος να εντοπίζουν τα σημεία παρέμβασής τους.
Αναλυτικά, σε κάθε σχετικό αίτημα που υποβάλλεται θα πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό στοιχεία επικοινωνίας όπως: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και τηλέφωνο καθώς επίσης και σχετικό σχεδιάγραμμα της περιοχής αν είναι δυνατόν, ώστε να επιτρέπεται ο εύκολος εντοπισμός της περιοχής παρέμβασης από το προσωπικό του Τμήματος, άμεσα και αποτελεσματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αιτήματα των δημοτών, είτε υποβάλλονται ηλεκτρονικά, είτε στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης, θα πρέπει να περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα στοιχεία και πληροφορίες για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

“Ζητώ τη συμβολή των πολιτών, ώστε να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή. Παραλαμβάνοντας αιτήματα με σαφείς οδηγίες και ολοκληρωμένα στοιχεία των αιτούντων δημοτών μας, μας δίνεται η δυνατότητα να συντονίσουμε καλύτερα τις παρεμβάσεις μας που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Να τα επεξεργαστούμε και να τα ιεραρχήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, αλλά και κυρίως να προχωρήσουμε στην ταχύτατη λύση τους. Αρκετά από τα αιτήματα που υποβάλλονται στην αρμόδια Υπηρεσία αφορούν σημεία στα οποία είτε είναι δύσκολη η πρόσβαση, είτε βρίσκονται  εκτός σχεδίου και η έλλειψη στοιχείων επικοινωνίας δεν επιτρέπει τον εντοπισμό τους από τους υπαλλήλους του Τμήματος, με αποτέλεσμα να παραμένουν δυστυχώς σε εκκρεμότητα για αρκετό χρονικό διάστημα ενώ θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν σε πολύ μικρότερο χρόνο ”, σημειώνει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο