Επείγουσα έκκληση προς όλους τους αιμοδότες συνδημότες μας, απευθύνει το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  Άγιος Παύλος, καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αίμα κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο οι ανάγκες για αίμα είναι πολύ αυξημένες και η προσφορά αίματος μειώνεται. Ειδικότερα, κατά τους θερινούς μήνες υπάρχει «μειωμένη διαθεσιμότητα σε μονάδες αίματος», αλλά με το σωστό και απαραίτητο προγραμματισμό, θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των άμεσων αναγκών των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω και των αδειών είναι πολύ δύσκολη η εξόρμηση των εξωτερικών συνεργείων αιμοληψίας σε διάφορα σημεία της πόλης, γι αυτό και το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, απευθύνει έκκληση στους πολίτες της Θέρμης και τους συναδέλφους εργαζόμενους στον Δήμο Θέρμης, που μπορούν να αιμοδοτήσουν, να σπεύσουν στο Νοσοκομείο και να δώσουν αίμα.
Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου μας, θα πρέπει να γνωρίζουν πως το αίμα θα διατεθεί στην Τράπεζα αίματος του Δήμου Θέρμης έτσι ώστε να αυξηθούν και οι διαθέσιμες φιάλες της, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα αιμοδοσίας  Αγίου Παύλου στο τηλέφωνο 2313- 304751και κατά τις ώρες αιμοδοσίας,  καθημερινά,  από τις 8.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 4.30 έως τις 7.30μμ, εκτός Σαββατοκύριακου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο