ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

χαρακτικήΤα έργα τους θα παρουσιάζουν στη δημοτική βιβλιοθήκη  – πινακοθήκη οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος χαρακτικής του Κέντρου δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θέρμης  από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης που επιμελήθηκε  η καθηγήτρια του τμήματος κ. Πόλυ Σχοινά θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00. Η παραπάνω έκθεση αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα μετά την φιλοξενία της στη Δημοτική Βιβλιοθήκη –Πινακοθήκη και αυτό δίνει τη δυνατότητα και την προοπτική των τμημάτων του Κ.Δ.Β.Μ να αναδείξουν την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
«Το τμήμα εικαστικών του ΙΝΕΔΙΒΙΜ του Δήμου Θέρμης ευτύχισε να έχει σπουδαστές ορεξάτους, ικανούς, δημιουργικούς και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα.  Ασχολούμενοι για πρώτη φορά με τα καλλιτεχνικά δημιούργησαν αυτές τις ωραίες εικόνες με μια τεχνική την “χαρακτική” που δεν είναι γνωστή στον πολύ κόσμο, που απαιτεί προσήλωση, φαντασία και δουλειά και που δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Σαν δασκάλα είχα την ελευθερία να διδάξω αυτά που θεώρησα αναγκαία μέσα στις 50 ώρες του σεμιναρίου.
Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους και ευχαριστούμε όσους μας παρείχαν την ευκαιρία», λέει η κ. Σχοινά.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν με τα έργα τους οι: Ελβίρα Γιεχασκιέλ Μιχαηλίδου,  Χρίστος Καραγκιόζης, Μαρία Μουτσάκη, Νίκος Οικονόμου, Ελένη Σούγαρη, Ιωάννης Τοσίδης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο