ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Μία πρωτότυπη έκθεση Ζωγραφικής με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το  ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εικαστικών Δημιουργών Νέας Προποντίδας, την Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ., τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “Η Λάμψη” και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 30 Νοεμβρίου 2022 στην Βιβλιοθήκη -Πινακοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Δημητρίου – Καραολή & Καπετάν Χάψα). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.00, ενώ η είσοδος θα είναι  ελεύθερη, με ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00.

Μουσικά η τελετή των εγκαινίων θα πλαισιωθεί από την Αγγελική Σβίτη και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “Η Λάμψη”. Αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων του ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης είναι η Εταιρεία Farcom.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Θέρμης και στο τηλ. 2310466339. Υπεύθυνη εκδήλωσης η συντονίστρια του ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης Μάγδα Παπανίκου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο