Καταγραφή1Τη φύση, το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου, που συνεχώς μεταβάλλονται πραγματεύεται η έκθεση εικαστικών δημιουργιών του Βενιζέλου Ξανθούλη και του Αριανίτ Σπάχο. Οι δύο καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΠΘ) συνεργάζονται για να αναδείξουν τον τρόπο που ο άνθρωπος χειρίζεται τα ιδανικά του στην αδιάκοπη μεταμόρφωσή του. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 18:30, ενώ θα διαρκέσει από σήμερα έως τις 27 Απριλίου.
“Η φύση , ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου είναι συνεχώς, μεταβαλλόμενα. Συνεπώς, ο άνθρωπος εν γνώσει της αδιάκοπης μεταμόρφωσης του περιβάλλοντος του, χειρίζεται τα ιδανικά του με σεβασμό και ευγένεια. Εδραιώνοντας την αλληλεγγύη και αφαιρώντας τον αγενή ανταγωνισμό, επιτυγχάνεται η Ελευθερία.” δηλώνουν οι καλλιτέχνες.
“Με τόλμη θέτουμε τον τίτλο « Ο Άνθρωπος , Η Εικασία, Ο Συναγωνισμός» αποκτάμε την ελευθερία ως εικαστικοί καλλιτέχνες, να εκφράσουμ ε μέσω της Ζωγραφικής, της Μυθοπλασίας και της Κινούμενης  Εικόνας, την σύγχρονη αισθητική ,ως ίχνος που δημιουργεί η χειρονομία  σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Η δημιουργική αντίθεση  τα επιθετικά  χρώματα και το περιγραφικό ίχνος είναι εδώ και μεταμορφώνονται  σε έναν εικαστικό πλουραλισμό.”


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο