Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

DAK 1Ολοκληρώθηκε η αναμόρφωση – ανακαίνιση του κλειστού δημοτικού γηπέδου της Θέρμης μετά και την αντικατάσταση του δαπέδου του. Πρόκειται για ένα δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το οποίο διαθέτει αθλητικούς χώρους και εγκαταστάσεις, στους οποίους φιλοξενούνται έξι συνολικά αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας, στα αθλήματα: βόλεϊ, μπάσκετ, μπάτμιτον και ακροβατικής γυμναστικής. Μάλιστα στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης διεξάγονται αγώνες πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ και της ΕΠΕΣΘ ενώ οι χώροι του αξιοποιούνται από τους συγκεκριμένους συλλόγους για προπονήσεις, προετοιμασία και αγώνες όλων των κατηγοριών και τμημάτων ανδρικών και γυναικείων.

Οι εργασίες συντήρησης των συνεργείων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού θα μεταφερθούν από την ερχόμενη εβδομάδα στα κλειστά Αθλητικά Κέντρα των Βασιλικών και του Νέου Ρυσίου, με στόχο τα τρία μεγάλα κλειστά γήπεδα του Δήμου μας να είναι πανέτοιμα να λειτουργήσουν με τις καλύτερες συνθήκες τη νέα αθλητική περίοδο εξυπηρετώντας τις ανάγκες των αθλητικών φορέων του Δήμου μας.

DAK 2DAK 3

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαο Λαγό, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο των Βασιλικών θα είναι παρεμβάσεις βαθύ καθαρισμού και αναζωογόνησης του δαπέδου του γηπέδου και στο Νέο Ρύσιο αντικατάστασης του Ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με ταυτόχρονη προμήθεια νέων οργάνων, μεταξύ των οποίων και δύο νέες μπασκέτες που κρίθηκαν απαραίτητες για το κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ρυσίου, καθώς “σταθερή προτεραιότητα της δημοτικής αρχής” όπως ανέφερε, “ αποτελεί η διάδοση και η προαγωγή του αθλητισμού, είτε ομαδικά είτε ατομικά”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο