Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ghpedo plagiarioy 3

Επισκευάσθηκε και εξωραΐστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Πλαγιάρι του Δήμου Θέρμης, το οποίο έχει ήδη παραδοθεί για χρήση στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής. Οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και  αποκατάστασής του αποτέλεσαν συνδυασμό εργασιών από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Τοπική Κοινότητα που χάρη στην ευγενική χορηγία συνδημότη μας, κάτοικο της περιοχής του Πλαγιαρίου, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε.

Ειδικότερα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνεργεία αποτελούμενα από εργαζόμενους της ΔΕΠΠΑΘ, προχώρησαν σε εργασίες προετοιμασίας του χώρου και συγκεκριμένα στον καθαρισμό του εντός αλλά και εκτός και περιμετρικά του γηπέδου, στο βάψιμο και την αντικατάσταση των μπασκετών,  ώστε να τοποθετηθεί στη συνέχεια ο νέος τάπητας που ολοκλήρωσε την παρέμβαση και αποτέλεσε προσφορά συνδημότη μας. Μάλιστα με την προσφορά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις στο γήπεδο 5Χ5 του Πλαγιαρίου, με επανασπορά του χλοοτάπητα και καθαρισμό των βοηθητικών χώρων,  επιδιόρθωση του φωτισμού όπου απαιτηθεί,  αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων, ανακαίνιση των υδραυλικών εγκαταστάσεων όπου απαιτηθεί, και άλλες γενικές εργασίες συντήρησης. Μάλιστα, το ύψος της χορηγίας του συνδημότη μας άγγιξε τα 12.000 ευρώ περίπου, κάτι που θα επιτρέψει στην Tοπική Κοινότητα να προχωρήσει άμεσα και στην προμήθεια 12 φορητών υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών των δημοτικών σχολείων της περιοχής.

ghpedo plagiarioy 2ghpedo plagiarioy 1

Την πράξη προσφοράς και αγάπης στον τόπο και τη νεολαία μας, από το συμπολίτη κάτοικο του Πλαγιαρίου, χαιρέτησε με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αργύρης Μωραίτης, ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά καθώς συνέβαλε αποφασιστικά σε μία σημαντική προτεραιότητα της Τοπικής Κοινότητας, να βελτιώσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής και να πετύχει την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους, προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας του Πλαγιαρίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο