tsexof

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Οραματιστές» της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.  παρουσιάζει την Επιθεώρηση «Ο Τσέχωφ και οι άλλοι», σε σκηνοθεσία: Δώρα Σκαρλάτου την Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016  και ώρα 21:00
στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης.

Το έργο
Η παράσταση αποτελεί μια δραματοποίηση του σκηνικού μονολόγου του Γιάννη Ρίτσου διανθισμένη και με άλλα ποιήματα του από τις συλλογές «Μικρή Σουίτα σε Κόκκινο Μείζον» και «Υπερώον». Μια ηλικιωμένη γυναίκα εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της, μέσα στις αναμνήσεις της, μέσα στις ίδιες της τις επιλογές, προσπαθεί να προσωποποιήσει στον νεαρό επισκέπτη της την ανάγκη της για ζωή και ελπίδα, κάτω από το ευεργετικό και ονειρικό σεληνόφωτο…

Παίζουν:
Δήμητρα Μαυρίδου, Ρένα Κούτρα, Άννα Παπαγιαννάκη, Κατερίνα Γιάμπαστου, Μαρία Βασιλάκη, Ντίνα Ντισλή, Παναγιώτης Παπαντωνίου, Αλέξανδρος Ευσταθίου, Ζωή Παπαδοπούλου, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Αλέξανδρος Αναστασιάδης, Ηλίας Αρβανιτίδης, Παρμενίων Κυριακούλης, Βασιλική Φακή, Σοφία Τσούνταλη, Τζένη Καραμαλάκου, Νίκος Μαλούδης, Κατερίνα Σεργιάνη, Άννα Ιακώβου, Βίκυ Παπαθανασίου, Αθηνά Τζόκα.

Λίγα λόγια:
Φέτος στο Θεατρικό Εργαστήρι το αντικείμενό μας ήταν η επιθεώρηση. Ένα είδος δύσκολο, όσο κι αν φαίνεται εύκολη η προσέγγισή του. Δουλέψαμε πάνω στην άμεση επαφή που απαιτείται να έχει ο ηθοποιός με το κοινό, την επικοινωνία και το ταλέντο να κάνεις τον άλλον να γελάσει.
Δανειστήκαμε κείμενα παιγμένα από καταξιωμένους ηθοποιούς της επιθεώρησης, αποφεύγοντας την παγίδα της μίμησης. Στις πρόβες εμείς διασκεδάσαμε! Ελπίζουμε, σ’ αυτούς τους ζοφερούς καιρούς, να σας κάνουμε κι εσάς να γελάσετε!

Γενική είσοδος: 3€
Πληροφορίες | κρατήσεις & εισιτήρια στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ.
Τηλ: 2310 461 655 | 2310 463 423
………………………………………………………………………………………………….
Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος
Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου

Φωτισμοί: Γρηγόρης Μόσχου


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο