ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

tagarades 2«Λίγες και μία νύχτες»….έζησαν όσοι έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του καταξιωμένου Θεσσαλονικιού συγγραφέα Ισίδωρου Ζουργού στους Ταγαράδες την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Την εκδήλωση οργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Ταγαράδων και, ειδικότερα, το τμήμα της Λέσχης Ανάγνωσης, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη και με την υποστήριξη γνωστού  βιβλιοπωλείου. Το βιβλίο παρουσίασε, με μια ενδιαφέρουσα και ολοκληρωμένη προσέγγιση, η φιλόλογος Χρυσούλα Ναούμη, η οποία αναφέρθηκε και στο συνολικό έργο του συγγραφέα.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις επαύλεις της περίφημης «Λεωφόρου των Εξοχών», όπου και επικεντρώνει τη δράση των ηρώων του ο συγγραφέας, καθώς και χαρακτηριστικές φωτογραφίες της πόλης μας πριν και μετά την πυρκαγιά του 1917. Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγέλου συνόδευε στο πιάνο με μουσική ρετρό, επιτυγχάνοντας έτσι ένα νοσταλγικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη μιας άλλης εποχής, όπου και διαδραματίζεται το βιβλίο.

tyagarades 1
Ο συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό σε μια κατάμεστη αίθουσα, αποκαλύπτοντας συνάμα μερικά από τα «μυστικά» της συγγραφικής του δημιουργίας, γοήτευσε με την αμεσότητα και τον εμπεριστατωμένο του λόγο και υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων του.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο