ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης, ως ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, συμμετέχει  ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, που οργάνωσε και σχεδίασε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, με θέμα: “ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ένα νέο δημιουργικό εργαστήρι με τίτλο ” Ταξίδι ξεκινώ… σε έναν τόπο μαγικό”, στο πλαίσιο του οποίου σήμερα Πέμπτη  11/06/2020 προωθήθηκε – παρουσιάστηκε όλο το απαραίτητο υλικό.

Αναλυτικά, το εργαστήριο προσφέρει τροφή για σκέψη, δημιουργία ή διάβασμα :

  • Τι ταξίδι να κάνουμε αυτή την εβδομάδα; Ποιο μέρος να επισκεφτούμε; Κάποιον τόπο μακρινό ή μήπως… μαγικό; Τα πιο εύκολα και συχνά ταξίδια είναι αυτά του νου και της φαντασίας. Αυτά που δεν χρειάζεται να μπεις σε τρένο ή πλοίο, “να ετοιμάσεις βαλίτσα αλλά αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς… Σε αυτά τα ταξίδια, οδηγοί είναι τα παιδιά και όχημα η φαντασία τους!

Συνεχίζοντας στη θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, στο δεύτερο εργαστήριο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με την φαντασία, να δημιουργήσουν ονειρεμένους τόπους, μαγικούς φίλους και να γράψουν την δική τους ιστορία φαντασίας!
Επίσης, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία την ιστορία σας και να τη στείλετε στην 

Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης (μέσω email) Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης, bibliothermi@gmail.com

Παραμένουμε ασφαλείς! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε….

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

Ομάδα Συντονισμού Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών

Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Δείτε εδώ όλες τις απαραίτητες οδηγίες του εργαστηρίου:


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο