ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Γραφείο Κοιμητηρίων, Ενημέρωση|

Το Γραφείο Κοιμητηρίων του Δήμου Θέρμης για την ομαλότερη λειτουργία των Νεκροταφείων και την αποφυγή της ταλαιπωρίας των συγγενών των εκλιπόντων, θα ενημερώνει στο εξής τους πολίτες με σχετικές ανακοινώσεις για τα όσα ισχύουν, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Νεκροταφείων του Δήμου μας. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, μία νέα κατηγορία άρθρων με τον τίτλο “Γραφείο Κοιμητηρίων”, το οποίο θα μπορούν στο εξής να επισκέπτονται οι δημότες μας και να ενημερώνονται σχετικά. Στη νέα αυτή κατηγορία άρθρων δημοσιεύτηκε ήδη ο Κανονισμός λειτουργίας των Κοιμητηρίων, το έντυπο υποχρεώσεων των δημοτών μας, καθώς και όλες οι σχετικές αιτήσεις εκταφής, παράτασης ταφής και άλλες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο και φαξ του γραφείου Κοιμητηρίων 2310.461297 και 23963.09005
Αναλυτικά ο Κανονισμός λειτουργίας των Νεκροταφείων του Δήμου Θέρμης, καθώς και όλα τα σχετικά άρθρα, το έντυπο υποχρεώσεων των πολιτών, οι ανακοινώσεις – αιτήσεις και οι  υπεύθυνες δηλώσεις παρουσιάζονται ακολούθως:

Κανονισμός Λειτουργίας Νεκροταφείων Θέρμης (ΑΔΣ259_2020)

Έντυπο υποχρεώσεων εκδ. 1_2022

Εκταφή-οδηγίες εκδ. 1_2022

Πίνακας τελών 2022

Υ.Δ. για υπόχρεο και παραλαβή υποχρεώσεων εκδ. 1_2022

Αίτηση-Υ.Δ. ΕΚΤΑΦΗ εκδ 1_2022

Αίτηση-ΠΑΡΑΤΑΣΗ εκδ 1_2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο