Φεβ
22
2019

 

Ως σοβαρό ατόπημα και γκάφα χαρακτηρίζει το ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης δημοσίευμα με τίτλο : Καταγγελία: Το ΝΠΔΔ δήμου υποχρεώνει τους εργαζόμενους να υπογράψουν «σύμβαση μυστικότητας»,!!!! της διαδικτυακής εφημερίδας “Αftodioikisi.gr”, το οποίο άλλωστε αναδημοσίευσε και η παράταξη “Παρέμβαση Πολιτών” στη σελίδα της στο Facebook καθώς και άλλοι διαδικτυακοί τόποι.
Αναλυτικά η απάντηση του Νομικού Προσώπου έχει ως εξής:

“Στην ψηφιακή εποχή του διαδικτύου μία διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα της αυτοδιοίκησης δημοσιεύει μια καταγγελία κατά του Νομικού Προσώπου (Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης), επειδή αυτό έχει προβεί στην συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό γενικό κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχει τηρήσει τη νομοθεσία περί συμβάσεων εχεμύθειας των δεδομένων των πολιτών που συναλλάσσονται με αυτό αλλά και του προσωπικού του ΝΠΔΔ !!!!
Κι αναρωτιόμαστε…..

Συνέχεια »

Φεβ
22
2019

Δηλώστε συμμετοχή και γίνετε ένας από τους είκοσι ανθρώπους, που θα λάβει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη σχεδίων (Business Plans) κοινωνικής επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού ή της αγροδιατροφής από τη νέα υπηρεσία μιας στάσης του δήμου Θέρμης. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και λήγει την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 στις 15.00.

Η Υπηρεσία μιας Στάσης για τη στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου «ACTions for the SuppOrt and enhancement of SocIAl entrepreneurship at Local level»/ «Δράσεις για την υποστήριξη και ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο» με το ακρωνύμιο ACTSOCIAL. Αναλυτικά, το πρόγραμμα παρέχει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σε είκοσι άτομα ή κοινωνικές επιχειρήσεις με έδρα το δήμο Θέρμης για τη δημιουργία ή/και υποστήριξη Κοιν.Σε.Π και την ανάπτυξη των αντίστοιχων επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans). Συνέχεια »

Φεβ
22
2019

Πρόσκληση

Φεβ
22
2019

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται, σε συμφωνία με τον προγραμματισμό των υπηρεσιών και σύμφωνα με την γραπτή δέσμευση της Διοίκησης του Δήμου για επιτάχυνση συγκεκριμένων ενεργειών, που κοινοποιήθηκε με το με αριθμό πρωτοκόλλου 2965,3214/12-2-2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η συντήρηση της οριζόντιας σήμανσης (σελ. 3 του προαναφερόμενου εγγράφου).

Οι επεμβάσεις συντήρησης ακολουθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές που καθορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και εκτελούνται σε συνεννόηση με όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες αρχές.

Τον Μάρτιο του 2019 θα δημοπρατηθούν κατά προτεραιότητα και οι επιπρόσθετοι δύο κόμβοι στην οδό Κουγιάμη, που όπως προέβλεπε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, των οποίων οι μελέτες έχουν ελεγχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης.

Φεβ
22
2019

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού το επόμενο διήμερο με τη χώρα, όπως όλα δείχνουν, να βρίσκεται αντιμέτωπη με ψυχρή εισβολή από αέριες μάζες πολικής προέλευσης. Χαρακτηριστικό της ραγδαίας επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων αποτελούν οι δηλώσεις των μετεωρολόγων περί «ιστορικού χιονιά».
Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης υπενθυμίζει σε όλους τους δημότες μας, κάποιες χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες προστασίας τους από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε κάθε περίπτωση, ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ όλων των οδηγών είναι να έχουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, σε περίπτωση που τα οχήματά τους δεν διαθέτουν χιονολάστιχα.
Για κάθε περιστατικό ανάγκης ή εμφάνισης τυχόν προβλημάτων,   μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειο Μουστάκα στο τηλέφωνο 6981304515 ή με το εργοτάξιο του δήμου στο τηλέφωνο 2310467110 καθώς και με το Δημαρχείο Θέρμης στο τηλέφωνο 2313300700.

Συνέχεια »

Φεβ
22
2019

Σε ετοιμότητα και με επάρκεια σε αλάτι βρίσκεται ο δήμος Θέρμης για την επικείμενη χιονόπτωση του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου. Το θέμα της επιφυλακής και ετοιμότητας των υπηρεσιών του δήμου, καθώς και της ενεργοποίησης του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας συζητήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη χθες το πρωί με αφορμή το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε την από την ΕΜΥ.
Στη σύσκεψη όπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μουστάκας καθώς και η Προϊσταμένη Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου αποφασίστηκε να τεθούν σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Θέρμης, αρχικά από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου έως τις 14:00, ενώ στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα αναλόγως με την εξέλιξη του φαινομένου.

Συνέχεια »

Φεβ
22
2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. 27-2-2019

Φεβ
22
2019

Η ποίηση δημιουργεί έναν μαγικό χώρο όπου το ασύλληπτο γίνεται οικείο και το αδύνατον πραγματικό.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης κηρύχθηκε το 1999, από την UNESCO, στις 21 Μαρτίου. Χρόνια τώρα η ποίηση δίνει χρώμα στα λόγια που ντρεπόμαστε να πούμε, στα γράμματα που ντρεπόμαστε να γράψουμε. Δίνει οστά στην ελπίδα που είχε χαθεί μέσα στους φόβους και τις ανησυχίες που μας τρώνε το βράδυ, αφήνει το μυαλό να ταξιδέψει σε μέρη που ούτε είχαμε φανταστεί. Ο Δήμος Θέρμης, η ΔΕΠΠΑΘ και οι χορωδίες του Δήμου μας δίνουν  στη μέρα αυτή τη σημασία που της αξίζει.

Συνέχεια »

Περισσότερα νέα

© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης