Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Plagiari 2 plagiarioΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο της αστικής οδοποιίας. Αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Πλαγιάρι και την Καρδία και συνεχίζονται στη Σουρωτή και τον Τρίλοφο. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιούνται, σήμερα, στο σύνολο των οικισμών του δήμου Θέρμης, με προϋπολογισμό 1,9 εκατ. ευρώ και αφορά ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων που έχουν υποστεί σοβαρές φθορές και που στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αύξηση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.
Plagiari 5Plagiari3 «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της οδικής ασφάλειας, καθώς με τις ασφαλτοστρώσεις, τις κρασπεδώσεις και τις αποκαταστάσεις των φθορών αλλάζει η φυσιογνωμία των περιοχών και ενισχύεται η ασφάλεια των πολιτών» σημειώνει ο δήμαρχος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, που παρακολουθεί το έργο καθημερινά, εκ του σύνεγγυς, και σήμερα βρέθηκε στο Πλαγιάρι όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας Αργύρη Μωραΐτη για την εξέλιξη του έργου στο συγκεκριμένο οικισμό.

Plagiari4Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται τα έργα στη Σουρωτή και την είσοδο του Ν.Ρυσίου και ξεκινάνε άμεσα στα ορεινά του Δήμου. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του δήμου ενώ τα έργα που υλοποιούνται στους οικισμούς σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών με τη συνεργασία των προέδρων των κατά τόπους περιοχών και τις εισηγήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο