Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνεχίζονταισήμερα και μεθαύριο στο δήμο Θέρμης τα rapid tests για τον έλεγχο της covid-19 τα οποία διενεργεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου.

Σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου πραγματοποιούνται rapid tests στην κοινότητα του Τριλόφου, στο κτίριο του ΚΑΠΗ. Ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Μαΐου στην κοινότητα του Νέου Ρυσίου, στο κτίριο του πολιτιστικού κέντρου. Οι ώρες διενέργειας των τεστ σε Τρίλοφο και Νέο Ρύσιο θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Σεdrive through tests τα οποία έγιναν τη Δευτέρα 10 Μαΐου, στην περιοχή του Άλσους του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο της Θέρμης προς Πανόραμα, σε σύνολο 300 ελέγχων βρέθηκαν 9 θετικά (3%) τα οποία αφορούν σε 4 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο