Εκδηλώσεις|

Ένα αγαπημένο αμφιθέατρο και παλαιό σινεμά της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) επαναλειτουργεί
και φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει ένα νέο τόπο συνάντησης και δράσεων. Ένας πολύ ζεστός, φιλόξενος χώρος, χωρητικότητας 100-120 ατόμων, περιμένει τους πολίτες του Δήμου και ΟΧΙ μόνο, με στόχο να περάσουν δημιουργικά απογεύματα και βραδιές ποικίλης θεματολογίας. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, όσοι μείνουν στην πόλη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις στην καρδιά της Θέρμης.

Τετάρτη 20 Ιουλίου

 Η απομάκρυνσή μας από τη φύση, μας αποδυναμώνει και μας γεμίζει στρες.
Ελάτε να βρούμε μαζί τρόπους να χαλαρώνουμε και να δυναμώνουμε χρησιμοποιώντας τα δώρα που μας προσφέρει απλόχερα. Σε αυτό το εργαστήριο θα ανακαλύψουμε τον κόσμο των βοτάνων και των ευεργετικών τους δράσεων, μέσα από τα αιθέρια έλαια, τα λάδια, το μασάζ με πουγκιά.
Ελάτε να φτιάξουμε μαζί χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου και λάδια με αιθέρια έλαια και να ξεκινήσουμε με τον τρόπο αυτό να “χτίζουμε” μια σχέση αγάπης με τη φύση και τον εαυτό μας. Σας περιμένουμε όλους!

Παρουσίαση: Νίκος Μισαηλίδης/Βοτανολόγος– Βιολόγος.
Χριστίνα Αντωνίου/Εισηγήτρια παρασκευής χειροποίητων σαπουνιών με φυσικά έλαια και βότανα.

INFO
Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022
Cine Θερμαΐς
Δημητρίου – Καραολή 36 & Καπετάν Χάψα
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Έναρξης: 20:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310-


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window