Κέντρα δια βίου μάθησης|

Kέντρα δια Βίου Μάθησηςidrima neolaiasLOGOlogokdbm

 

 

Στα τέλη του Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα τμήματα (Ρώσικης γλώσσας) του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης. Παράλληλα συνεχίζουν τη λειτουργία τους 12 τμήματα στις θεματικές ενότητες των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής που φιλοξενούνται στη Θέρμη, τον Τρίλοφο και τα Βασιλικά.

Στις αρχές του Δεκεμβρίου ξεκινούν στη Θέρμη 7 νέα τμήματα: Βιολογικά προϊόντα, Αγροτική επιχειρηματικότητα, Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση, Αγωγή Υγείας, Διακόσμηση και Εικαστικό Εργαστήρι, με 140 εκπαιδευόμενους.  Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων υποψήφιων εκπαιδευόμενων, η οποία, όμως, θα αφορά σε περιορισμένο αριθμό προγραμμάτων, κυρίως για τη Μίκρα και τα Βασιλικά. Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που είχαν  υποβληθεί  το Σεπτέμβριο ισχύουν για όλο το εκπαιδευτικό έτος (μέχρι και το Μάιο του 2014) και επομένως τα περισσότερα νέα τμήματα που θα δημιουργηθούν στη συνέχεια θα βασιστούν σ’ αυτές.

Τέλος, σημειώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ισχύει νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού στο Κ.Δ.Β.Μ.: Δευτέρα – Πέμπτη 12:00- 14:00 και Παρασκευή 13:00- 15:00. Υπενθυμίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης:

Διεύθυνση: Απ. & Γρ.  Ταβάκη 28, 1ος όροφος, Θέρμη

Τηλ.: 2310-466133, 2310-466555

Φαξ: 2310-466512

Ε-mail:  kdvm@dimosthermis.gr, kdvm.thermis@gmail.com)

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο