Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Ένα βιβλίο μπορεί να κρατήσει συντροφιά, να ψυχαγωγήσει και να ανοίξει νέα παράθυρα στον κόσμο στις δύσκολες ώρες της καραντίνας. Το δίκτυο βιβλιοθηκών του δήμου Θέρμης, όλο το διάστημα του lockdown δεν έχει σταματήσει ούτε για μία μέρα τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας το αναγνωστικό κοινό μέσω της πλατφόρμας http://thermi.mylibrary.gr/ όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της συλλογής. Στη λειτουργία των δημοτικών βιβλιοθηκών εφαρμόζονται όλα τα ενδεδειγμένα από τον ΕΟΔΔΥ μέτρα προστασίας τόσο στην εξυπηρέτηση του κοινού, όσο και στη διαχείριση των βιβλίων, αφού αυτά που επιστρέφονται, παραμένουν σε καραντίνα για πάνω από 72 ώρες πριν να γυρίσουν και πάλι στο ράφι. Η εξυπηρέτηση του κοινού για δανεισμό ή επιστροφή των βιβλίων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 14:30 στη κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη που βρίσκεται στη Θέρμη. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη για όλους, ενώ η πρόσβαση στα βιβλιοστάσια απαγορεύεται.
Για να δανειστεί κάποιος βιβλία, θα πρέπει να τα αναζητήσει στον ηλεκτρονικό κατάλογο της δημοτικής βιβλιοθήκης, http://thermi.mylibrary.gr/ και στη συνέχεια να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κράτηση επικοινωνώντας με το τηλέφωνο εξυπηρέτησης 2310463423 (εσωτερικό 106). Τους χρήστες που δεν έχουν δυνατότητα αναζήτησης βιβλίων στον ηλεκτρονικό κατάλογο εξυπηρετεί το προσωπικό της βιβλιοθήκης στο ίδιο τηλέφωνο.
Η παραλαβή και η επιστροφή των βιβλίων στη Θέρμη γίνεται μόνο από την είσοδο της δημοτικής πινακοθήκης. Ανώτατο όριο βιβλίων δανεισμού είναι τα τέσσερα βιβλία για είκοσι ημέρες. Τα στελέχη του Δικτύου Δημοτικών Βιβλιοθηκών του δήμου Θέρμης παρακαλούν όλοι να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο