Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Κέντρα δια βίου μάθησης|

images kdvmTα πρώτα τμήματα μάθησης της νέας εκπαιδευτικής χρονιας ξεκίνησαν τη λειτουργία τους χθες Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στο 1ο Λύκειο Θέρμης. Πρόκειται για τα τμήματα Υπολογιστικά Φύλλα- Παρουσιάσεις, και Βασικά Αγγλικά Α1. Μέσα στο Νοέμβριο θα ξεκινήσουν επίσης τμήματα Αγγλικών Α2, Γαλλικών Α1, Γερμανικών Α1 (Θέρμη, Μίκρα), Ιταλικών Α1 (Θέρμη και Μίκρα), Φωτογραφίας, Εικαστικού Εργαστηρίου, ενώ γίνονται προσπάθειες να ξεκινήσουν έγκαιρα και τα τμήματα «Δημιουργία ιστοσελίδας» και «Διδασκαλία της ποντιακής γλώσσας».

Κάθε μήνα θα ξεκινούν νέα τμήματα για προγράμματα που έχουν συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό αιτήσεων. Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι ειδοποιούνται κάθε φορά τηλεφωνικά απ’ τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ., με σειρά που καθορίζεται αποκλειστικά απ’ την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους. Δεν αναρτώνται πίνακες επιτυχόντων.

Υπενθυμίζεται, για όσους δεν πρόλαβαν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων του Σεπτεμβρίου, ότι μέχρι το τέλος του έτους θα εκδοθεί νέα πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τοπικά προγράμματα, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 θα δοθεί η ευκαιρία για συμπληρωματικές αιτήσεις σε κάποια απ’ τα εθνικά προγράμματα.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο