ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

       H ΔΕΥΑ Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ του Δήμου Θέρμης, ότι η διακοπή νερού που σημειώνεται σήμερα 30/9/2020 ημέρα Τετάρτη, οφείλεται σε βλάβη του δικτύου ύδρευσης (Πλησίον κατ/τος ΕΛΤΑ). Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης , βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται για την αποκατάστασή της. Εκτιμάται ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μετά τη 13.00 π.μ.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

H ΔΕΥΑ Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ BAΣΙΛΙΚΩΝ  του   Δήμου Θέρμης, ότι η διακοπή ύδρευσης,  οφείλεται  σε  βλάβη του κεντρικού αγωγού και θα διαρκέσει έως το πέρας των εργασιών. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης, βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται για την αποκατάστασή της.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας ότι σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 θα σημειωθεί διακοπή νερού στην Κοινότητα Βασιλικών λόγω βλάβης στον Κεντρικό Αγωγό.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει το μεσημέρι και μετά το πέρας των εργασιών.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας,  ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην κοινότητα Βασιλικών (πάνω από το κοινοτικό κατάστημα έως την περιοχή «ΞΕΡΟΛΑΚΙ»),  λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης από τις εννιά το πρωί έως το πέρας εργασιών.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ είναι ήδη στην περιοχή και εργάζονται για την αποκατάστασή της.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Με έκτακτη ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θέρμης ενημερώνει τους καταναλωτές συνδημότες μας, ότι λόγω βλάβης που προέκυψε κατά τις βραδινές ώρες,  η υδροδότηση στην Κοινότητα Βασιλικών θα διακοπεί σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, από τις 8.00 π.μ. μέχρι το πέρας των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόσή σας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο