ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας που αφηγείται την ιστορία του Θερμαϊκού Θέρμης φιλοξενείται στο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Πινακοθήκης από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου. Την έκθεση διοργανώνουν ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» σε συνεργασία τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πινακοθήκη της ΔΕΠΠΑΘ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εβδομήντα χρόνων συνεχούς δράσης και προσφοράς του συλλόγου στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
Η έκθεση που αναδεικνύει πτυχές της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου  ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βετεράνοι αθλητές του συλλόγου, βετεράνοι ποδοσφαιριστές των ιστορικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης αλλά και πολίτες, που έμαθαν από τους υπευθύνους για την ιστορία και τις δράσεις του ιστορικού αυτού συλλόγου της πόλης της Θέρμης.


Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της Θέρμης και ευρύτερα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1949 και σήμερα τα ενεργά μέλη του Σωματείου ξεπερνούν τα 100 άτομα.
Το σωματείο διατηρεί, τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ ανδρών –γυναικών, Σκάκι, Δυναμικών Αθλημάτων (Πυγμαχία και Κινγκ Μπόξινγκ) και Βόλευ αντρών. Παράλληλα λειτουργεί ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα. Το σύνολο των τμημάτων αριθμεί 500 περίπου ενεργούς αθλητές.
Σημειώνεται ότι η Αντρική Ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία της Ε.Π.Ο., ενώ η Αντρική Ομάδα των Ελπίδων Θερμαϊκού Θέρμης αγωνίζεται στην Β ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.
Η Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. και η Αντρική Ομάδα Μπάσκετ αγωνίζεται στην Γ Κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Η Αντρική Ομάδα Βόλευ αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της Ε.Π.Ε.Σ.Θ., ενώ οι ομάδες Σκάκι και Δυναμικών Αθλημάτων (Πυγμαχία και Κινγκ Μπόξινγκ) αγωνίζονται στα αντίστοιχα στα πρωταθλήματα.
Η έκθεση θα παραμείνει στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πινακοθήκης Θέρμης έως τις 22 Νοεμβρίου 2019, έτοιμη να υποδεχτεί και οργανωμένες ομαδικές επισκέψεις με ξενάγηση από στελέχη του Ομίλου αρκεί να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο τηλέφωνο 2310463423.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο