Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης στην θέση Σύνδεσμος στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής και ξεκίνησε η απρόσκοπτη υδροδότηση λίγο μετά τις δώδεκα σήμερα το πρωί. Όπως είναι γνωστό χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου, σημειώθηκε σοβαρή βλάβη στο ένα από τα 4 αντλιτικά συγκροτήματα του Συνδέσμου, με αποτέλεσμα να προκληθούν παροδικές διακοπές στην υδροδότηση της Κοινότητας. Εξάλλου, σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Θέρμης με σημερινή ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας για ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνεται :

“Η υπερκατανάλωση νερού που συντελείται κατά τους θερινούς μήνες έχει ως συνέπεια την έλλειψη πίεσης ή και την ανεπαρκή υδροδότηση σε διάφορους οικισμούς του Δήμου μας.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης παρακαλεί όλους τους καταναλωτές της να κάνουν ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού και να το καταναλώνουν με φειδώ και όχι αλόγιστα ( πότισμα κήπων, γκαζόν, πλύσιμο υπαιθρίων χώρων, αυλλών, κ.λ.π.) ιδίως τώρα το καλοκαίρι ώστε να διασφαλιστεί η επάρκεια νερού για την ύδρευση και τις οικιακές και προσωπικές ανάγκες όλων των συνδημοτών μας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο