ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

“Να αποκατασταθούν οι βλάβες της ΔΕΗ άμεσα, ώστε να υδροδοτηθούν το συντομότερο οι περιοχές της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικών, οι οποίες στερούνται αυτού του φυσικού αγαθού και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι” απαίτησε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος σε επικοινωνία του με στελέχη της ΔΕΗ σήμερα το πρωί.
Ο δήμαρχος Θέρμης διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια, την ανησυχία, αλλά και τον έντονο προβληματισμό των κατοίκων της περιοχής .
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Πονερίδη, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ η διακοπή υδροδότησης, που ταλάνισε τους κατοίκους των Βασιλικών από χτες το απόγευμα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε εκτεταμένες βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ μετά τη χθεσινή νεροποντή. Οι βλάβες της ΔΕΗ που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα χτες, αποκαταστάθηκαν μόλις στις 11:00 σήμερα, οπότε και τροφοδοτήθηκαν με ηλεκτρικό ρεύμα οι γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΘ. Από εκείνη την ώρα διοχετεύεται νερό στο δίκτυο ύδρευσης των Βασιλικά και η υδροδότηση αποκαθίσταται σταδιακά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος παρεμβαίνει και εγκαλεί τη ΔΕΗ για τη σωρεία προβλημάτων που δημιουργούνται στο δίκτυό της κάθε φορά που έχει έντονα καιρικά φαινόμενα. Πριν από δύο χρόνια ο Δήμος Θέρμης, κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τις συχνές αυξομειώσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος και στο Πλαγιάρι όσο και από τις συχνότατες και πολύωρες απροειδοποίητες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο